Accident cu 4 tramvaie in Pasajul Lujerului

Patru tramvaie ale liniei 41 s-au ciocnit joi dimineaţă în Pasajul Lujerului din Capitală, în jurul orei 7.30, două dintre acestea deraiind.

‘Un tramvai a rămas blocat pe linie. Celelalte trei tramvaie s-au ciocnit unul de altul. Vatmanii au încercat să frâneze, dar distanţa dintre ele fiind mică s-au ciocnit. În urma ciocnirii două tramvaie au deraiat. (…). Ni s-a comunicat că cei de la SMURD sunt la faţa locului şi preiau persoanele accidentate. Am, la acest moment, o cifră de 28 de persoane rănite, doi vatmani şi restul pasageri, dar nu aş vrea să mă pronunţ. Nu ni s-au precizat cu exactitate rănile suferite de aceştia’, a declarat, la un post privat de televiziune, Brânduşa Raeceanu, purtător de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

Aceasta a precizat că la această oră, pe linia 41 sunt în circulaţie 41 de tramvaie, care se succed la un interval de trei minute.

‘În fiecare tramvai sunt maximum 300 de pasageri, deci în cele patru tramvaie putem aproxima undeva la 1.000 de călători’, a subliniat Brânduşa Raeceanu.

AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *