Accident cu parasirea locului accidentului in Resita

A lovit copacul după care a plecat de la locul accidentului

În seara zilei de 12.12.2011, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe bulevardul Republicii din Reşiţa.

Echipa deplasată la faţa locului a găsit doar un autovehicul înmatriculat în străinătate izbit de un copac.

Oamenii legii l-au identificat imediat pe bărbatul care a condus autovehiculul,  în faţa imobilului unde acesta locuieşte în Reşiţa, iar la testarea acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat că pe fondul consumul de alcool şi al vitezei excesive a pierdut controlul vehiculului şi a intrat în coliziune cu un copac din afara părţii carosabile, după care conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

Când tânărul a fost transportat la spital pentru recoltare de probe biologice de sânge i-au fost acordate şi îngrijiri medicale întrucât a fost rănit uşor.

Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de  conducere pe drumuri publice a unui vehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul unui autovehicul implicat într-un accident rutier ca urmare a producerii unei infracţiuni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *