Accident de microbuz in Petrosani

În data de 19.12.2011, în jurul orei 11:50, la Spitalul de Urgență Petroșani, s-a prezentat o femeie în vârstă de 57 de ani, din Petroşani, care a declarat că în dimineața zilei de 19.12.2011, călătorind cu un microbuz spre centrul municipiului Petroşani, în zona Teatrului de Stat, din motive necunoscute șoferul a frânat, iar ea fiind pe scaunul din față a fost proiectată în bordul microbuzului, lovindu-se la spate.

În urma investigațiilor de specialitate, medicii au stabilit că femeia a suferit leziuni grave. Poliţiştii au efectuat cercetări şi au stabilit că ELENA S., de 42 de ani, din Petroșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazu din Petroşani, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers de pe banda a doua pe banda întâi, intrând în coliziune cu microbuzul de transport persoane de persoane, care circula regulamentar, pe banda întâi.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei pasagere din microbuz, care s-a prezentat ulterior la spital, acuzând dureri. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *