Accident deosebit de grav in Tulcea – 7 morti si 8 raniti grav

Centrul INFOTRAFIC din cadrul IGPR informează că aseară, în judeţul Tulcea a avut loc un accident deosebit de grav.

În jurul orei 21.30, un tânăr de 21 de ani, din municipiul Tulcea, in timp ce se afla la volanul unui autoturism, propietate persoanală, pe DN22 (E87) , la km. 184 + 953 de metri, în afara municipiului Tulcea, s-a angajat în depăşirea unei alte maşini, condusă de un bărbat de 30 de ani, din acelaşi oraş, nu a păstrat o distanţă laterală corespunzatoare faţă de aceasta, a acroşat-o, după care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în decor. După acroşare, conducătorul automobilului depăşit a pierdut controlul direcţiei, a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 44 ani, din Capitală, care circula regulamentar.

Bilanţul acestui accident, cutremurător: şapte persoane şi-au pierdut viaţa (21, 23, 25, 27, 40, 43 şi 44 de ani) , iar alte opt (printre care şi doi copii, de 3 şi 10 ani) sunt în stare foarte gravă.

Semnalăm unele aspecte: în unul dintre automobile se aflau 9 persoane, conducătorul auto de 21 de ani care a produs accidentul nu deţinea permis de conducere şi toate cele trei autoturisme erau maşini de lux, foarte puternice.

Pentru prevenirea acestor tragedii pe drumurile publice, îi sfătuim pe cei de la volan să manifeste responsabilitate şi precauţie în trafic şi le spunem că, de multe ori, viteza foarte mare la volan nu înseamnă decât infantilism.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *