Accident grav la Chizatau (DN6 Timisoara – Lugoj)

UPDATE!!! Centrul INFOTRAFIC informează că începând cu ora 7:50, traficul rutier a fost reluat pe DN6 Timişoara – Lugoj, la Chizătău. Amintim că circulaţia a fost întreruptă din cauza unui accident rutier, produs în jurul orei 5:30. Într-o curbă, un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren. O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alta a fost rănită grav. Autoturismele au fost deviate pe câteva străzi din localitatea Chizătău.

——-

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (6:00) traficul rutier este întrerupt pe DN6 Timişoara – Lugoj, la Chizătău, din cauza unui accident rutier în care au fost impicate două autovehicule, un autoturism şi un autotren. Conform primelor informaţii sosite de la faţa locului, o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alta a fost rănită grav.

Până la terminarea cercetării la faţa locului şi degajarea părţii carosabile circulaţia se poate desfăşura pe câteva străzi din localitatea Chizătău.

Politia Romana

One thought on “Accident grav la Chizatau (DN6 Timisoara – Lugoj)

  • 31/03/2012 at 7:31 am
    Permalink

    R.I.P NELULE… nu te v-am uita niciodata. ne-ai parasit prea devreme…nu mai pot, sunt terminat :(( condolentze familiei.. Ionela, Florin, Gabi, Geta si restu fiti puternici el va vi tot timpul langa noi :((

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *