Accident in Zalau pe fondul consumului de alcool

Un şofer băut a intrat cu autoturismul într-o casă

În data de 22 decembrie a.c., în jurul orei 19,10, pe strada Parcului din municipiul Zalău a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. La faţa locului, poliţiştii Biroului Rutier au constatat că un autoturism marca VW Polo a intrat în peretele unui imobil, după impact atât autoturismul, cât şi imobilul au fost avariate. Conducătorul auto Ş. Alexandru, 62 de ani, din Zalău, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul evidenţiind o concentraţie alcoolică de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferului i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

O femeie şi-a rupt mâna, după ce a fost lovită de o maşină

În data de 22.12.2011, ora 10,55, Unitatea de Primire Urgenţe Sălaj a sesizat Poliţia cu privire la faptul că s-a prezentat, pentru îngrijiri medicale, o femeie care are o mână ruptă, aceasta declarând că a fost victima unui accident rutier, care a avut loc în data de 21.12.2011.

Poliţiştii Biroului Rutier de la poliţia municipală au demarat cercetările, stabilind că accidentul s-a produs în data de 21.12.2011, în jurul orei 15,00, pe strada Porolissum, unde M. Grigore, 27 ani, din Zalău, conducea un autoturism marca Volvo. La efectuarea manevrei de mers înapoi, nu s-a asigurat şi a acroşat-o pe femeia de 51 ani, care se afla pe partea carosabilă, în spatele autoturismului, în urma impactului aceasta  căzând jos. Şoferul le-a declarat poliţiştilor că a întrebat-o dacă vreo leziune, însă aceasta a spus că nu a fost accidentată. Şoferul va răspunde penal pentru vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *