Accident mortal la Leordina, in Maramures

Accident mortal la Leordina, un pieton care circula pe carosabbil a fost lovit de un autoturism

În data de 21.12.2011, ora 21,00, Secţia 4 Politie Rurala Vişeu de Sus a fost sesizată despre un accident mortal care a avut loc pe raza localităţii Leordina.  Astfel, pe DN 18, Mihai B., de 19 ani, din satul Crasna Viseului, comuna Bistra, conducea înspre Petrova un autoturism. La km 108, în dreptul imobilului cu nr.751, din Leordina, tânărul conducător auto l-a surprins si accidentat mortal pe  Ioan P., de 54 ani, din comuna Leordina care, în calitate de pieton, se deplasa pe înspre Vişeu de Sus, pe partea carosabilă.

Rezultatul etilotest la conducătorul auto a fost negativ, fiindu-i recoltate si probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continua urmând se lua masuri legale.

Accident grav la Repedea, unde un automobil s-a lovit de un gard de beton

Tot pe raza de competenţă a Secţiei 4 Politie Rurala Vişeu de Sus a mai avut loc un eveniment rutier. Ieri seara, 21.12.2011, ora 22,15, pe D.J. 187, Marin M., de 21 de ani, conducea un autoturism. În dreptul imobilului cu nr.807 din Repedea, în condiţiile unui drum în curbă deosebit de periculoasă la stânga, prevăzută cu indicator, conducătorul auto nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, şi a lovit frontal zidul din beton al imobilului menţionat. În urma impactului violent, a rezultat accidentarea gravă a lui Ioan C., de 33 ani, din  Poienile de sub Munte, pasager pe bancheta din spate, care a fost transportat la spital unde a rămas internat sub supraveghere medicală.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilo-test care a indicat o valoare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Politia Maramures

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *