Accident grav pe DN 65 la Albota

In ziua de 20.12.2011, orele 10.15, pe D.N. 65, in localitatea Albota, judetul Arges, N.G., de 25 ani, din Beograd, Republica Sirba, in timp ce conducea un autoturism din directia Slatina catre Pitesti, pe fondul oboselii a adormit la volan si patrunzand pe contrasens a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de catre D.A., de 27 ani, din comuna Margina, jud.Timis, dupa care a ricosat intr-un alt autoturism condus regulamentar dinspre Pitesti de catre M.A.S. de 33 ani, din municipiul Tirgoviste jud.Dimbovita.

Din accident a rezultat vatamarea corporala grava a lui G.D. de 52 de ani din Beograd, Republica Sirba pasager in primul autoturism si usoara a celor trei conducatori auto precum si a lui S. S. de 33 de ani , O.D. de 25 de ani, ambii din Beograd, Republica Sirba si respectiv M.F.M. de 27 de ani din municipiul Timisoara, jud. Timis.

Conducatorii auto purtau centura de siguranta si nu se aflau sub influenta bauturilor alccoolice in momentul producerii accidentului.

Cercetarile au fost efectuate de agentii din cadrul S.R.Arges-B.D.N.E.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *