Accidente cu pietoni in Resita si Caransebes

În după-amiaza zilei de 15.12.2011, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe bulevardul A.I.Cuza din Reşiţa în urma căruia un pieton a fost rănit. Echipa deplasată la faţa locului a constatat că în timp ce C.TEODOR, de 64 ani, traversa strada prin loc nepermis şi fără să se asigure, a fost acroşat de un autoturism condus de către R.ION, de 42 de ani.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale fără a rămâne internat. Atât conducătorul auto cât şi pietonul au fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul în cazul pietonului fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi după-amiază oamenii legii au fost solicitaţi să intervină la un alt accident rutier produs pe raza municipiului Caransebeş.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că în timp ce M.FLAVIUS, de 19 ani, conducea un autoturism pe strada C.D. Loga, la virajul spre stânga nu a acordat prioritate unei femei în vârstă de 79 de ani care traversa regulamentar strada şi a acroşat-o.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a femeii care a fost transportată la Spitalul Municipal Caransebeş pentru îngrijiri medicale fără a rămâne internată. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă în ambele cazuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *