Accidente grave in Bucuresti – vineri, 16 decembrie

La data de 16 decembrie 2011, în jurul orei 05:45, G. Sandu de 62 de ani, din Bucureşti, a condus un autoturism marca Renault pe Bd. Timişoara, dinspre str. Valea Cascadelor către Bd. Romancierilor.

Când a ajuns în apropierea intersecţiei cu str. Leaota, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii pe trecere de pietoni, marcată şi semnalizată cu indicator, moment în care a surprins şi accidentat pe F. Dumitra de 80 de ani, din Bucureşti, care s-a angajat în traversarea străzii de la dreapta către stânga sensului de mers al autoturismului.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a lui F. Dumitra, care a rămas internată la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

La data de 16 decembrie 2011, în jurul orei 06:50, M. Marcel de 37 de ani, din Bucureşti, a condus o autoutilitară marca Dacia pe Bd. Burebista dinspre str. Brăiliţei către Piaţa Alba Iulia.

După ce a trecut de intersecţia cu Calea Dudeşti, a surprins şi accidentat pe P. Sofiţa de 83 de ani, din Bucureşti, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a lui P. Sofiţa, care a rămas internată la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *