Accidente grave in Caras-Severin

Accident pe DN 58

Fiind sesizaţi, poliţişti au intervenit la un accident rutier produs pe DN 58 în seara zilei de 22.12.2011.

Cercetările efectuate la faţa locului au concluzionat că în timp ce R.CRISTIAN, de 31 de ani, conducea un autoturism înmatriculat în străinătate, într-o curbă deosebit de periculoasă a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a izbit frontal un alt autoturism condus regulamentar de către B.ALIN, de 28 de ani.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto B.ALIN şi rănirea uşoară a pasagerei din partea dreaptă a autoturismului condus de acesta. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, unde au rămas internate.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, în cazul lui R.CRISTIAN a rezultat o concentraţie de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Traficul a fost blocat pe DN 58 timp de aproximativ 45 de minute. În cauză se continuă cercetările pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Acroşată pe trecerea de pietoni

În seara zilei de 22.12.2011, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe strada Petru Maior din Reşiţa în urma căruia un pieton a fost rănit.

Cu ocazia cercetărilor efectuate la faţa locului s-a constatat că C.LUCIAN, în vârstă de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism a acroşat o femeie în vârstă de 74 de ani, care s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea de pietoni.
În urma accidentului femeia a fost rănită grav, fiind transportată la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Accident uşor, dar conducător băut

În seara zilei de 22.12.2011, poliţiştii au intervenit la un accident rutier, produs pe DN 58 în afara localităţii Reşiţa şi soldat doar cu pagube materiale, însă conducătorul auto s-a urcat la volan, deşi consumase băuturi alcoolice.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că T.VASILE, de 53 de ani, a pierdut controlul vehiculului într-o curbă şi a ieşit în afara părţii carosabile.

La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean Reşiţa unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Politia Caras-Severin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *