Accidente grave in Galati si Pechea

La data de 22.12.2011, ora 15.30, D. Daniel de 27 ani, din Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe str. Milcov din municipiul Galaţi l-a surprins şi accidentat pe M. Mihai de 4 ani, din Galaţi, care a scăpat de sub supravegherea bunicii şi a traversat strada în fugă, prin loc nepermis şi fără să se asigure, printre două autoturisme parcate.

Minorul a suferit o fractură la gamba dreaptă, fiind internat pentru îngrijiri medicale.

La data de 22.12.2011, ora 11.00, B. Zaharia de 37 ani, din H. Conachi, în timp ce conducea un autoturism pe str. Dr. Viilor, a efectuat viraj la stânga şi nu a acordat prioritate altui autoturism condus regulamentar din sens opus de B. Mihaela de 47 ani, din Galaţi, care, pentru a evita coliziunea, a intrat pe contrasens lovindu-se de o autoutilitară condusă regulamentar de A. Mădălin de 29 ani, din Galaţi.

În urma accidentului A. Mădălin şi D. Gabriel de 35 ani, din Galaţi, pasager în autoutilitară, au suferit leziuni uşoare ce nu au necesitat internarea în spital.

La data de 22.12.2011, ora 18.00, G. Constantin de 21 ani, din Cuza Vodă, în timp ce conducea un autoturism pe str. Suhurlui din Pechea l-a accidentat pe N. Vasile de 54 ani, din Pechea, care se afla pe partea carosabilă, proiectându-l pe asfalt.

Bărbatul a suferit un traumatism cranio cerebral deschis, fiind internat pentru îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

Politia Galati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *