Accidente grave in judetul Buzau

– Marţi dimineaţă, în jurul orei 07.30, a fost sesizată producerea unui accident de circulaţie pe DJ 203K, în localitatea Săpoca. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că o autoutilitară condusă către Buzău de un bărbat de 80 de ani, din comuna Mânzăleşti, a acroşat cu partea laterală dreapta un localnic în vârstă de 43 de ani, care se deplasa cu bicicleta pe partea dreaptă a parţii carosabile, în acelaşi sens de mers. Biciclistul nu purta vestă reflectorizantă, iar vehiculul era echipat cu catadioptri pe aripa spate şi spiţele roţilor.  Bărbatul de 43 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, însă nu a rămas internat.  În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.

– Marţi după-amiază, în jurul orei 14.30, la intersecţia străzii Col. I. Buzoianu cu strada Plevnei din municipiul Buzău s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea a două persoane. Din cercetările efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Plevnei, un bărbat de 32 de ani din comuna Pietroasele nu a acordat prioritate în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un taximetru condus de un tânăr în vârstă de 30 de ani. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a doi pasageri din primul autoturism, o tânără de 23 de ani şi un minor în vârstă de 5 ani, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

– Marţi, la ora 11.15, a fost sesizată producerea unui accident de circulaţie pe DN2 E85, în localitatea Gura Câlnăului. Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 203K, o tânără de 31 de ani din comuna Berca a pătruns pe DN2 E85 fără să acorde prioritate de trecere unui autoturism ce se deplasa dinspre Buzău către Rm. Sărat şi a intrat în coliziune cu acesta.  Accidentul s-a soldat cu rănirea unei pasagere din prima maşină, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

– Marţi seară, pe DN 1B-E577, pe raza comunei Merei, în afara localităţii, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea a două persoane. În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat că, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă din direcţia Buzău către Ploieşti, un buzoian de 59 de ani nu a păstrat o distanţă corespunzătoare şi a intrat în coliziune cu un autoturism ce se deplasa în faţa sa, pe care l-a proiectat într-un alt autoturism condus de un prahovean de 41 de ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea celui de-al doilea şofer, în vârstă de 31 de ani, din comuna Breaza şi a unei pasagere din maşina condusă de acesta. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

Politia Buzau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *