Accidente in Arges – luni, 12 decembrie

Mopedist accidentat

În ziua de 12.12.2011, orele 16.50, pe str. Calea Campulung, din Mun. Pitesti, jud. Arges, C.S., de 42 ani, din orasul Stefanesti, jud. Arges, in timp ce conducea un moped din directia Stefanesti catre Pitesti, nu a adaptat viteza la conditiile de carosabil umed si a cazut, accidentându-se grav.

Conducatorul mopedului nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice, avea absolvite cursuri de legislatie rutiera specifice, purta casca de protectie si vesta reflectorizanta.

Accident pe DN 73

În seara de 12.12.2011, orele 22.40, pe  DN 73, pe raza comunei Rucar, jud. Arges, B.S.A.V., de 20 ani, din comuna Dambovicioara, jud. Arges, in timp ce conducea un autoturism din directia Campulung  catre Mun. Brasov, pe fondul consumului de bauturi alcoolice (0.39 mg./l.), intr-o curba la dreapta, nesemnalizata corespunzator, nu a adaptat viteza la conditiile carosabilului umed si a iesit in decor, intrand in coliziune cu un stalp din beton de sustinere a retelei electrice, situat pe marginea drumului.

Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a conducatorului autoturismului si a lui P.D.M., de 25 ani, din Mun. Campulung, fara ocupatie, pasager in autoturism. Conducatorul auto nu purta centura de siguranta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *