Accidente in week-end in Bucuresti

La data de 18 decembrie 2011, în jurul orei 10:00, A. Mihail de 33 de ani, din Bucureşti, a condus un autoturism marca Volkswagen pe Splaiul Unirii, din direcţia Şos. Mihai Bravu către Şos. Vitan Bârzeşti.

Când a ajuns în apropierea Podului Vitan Bârzeşti, a surprins şi accidentat pe I. Marian de 41 de ani, din Bucureşti, care se deplasa pe carosabil.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului, care, de la spital, a fost îndrumat la domiciliu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

La data de 18 decembrie 2011, în jurul orei 14:00, G. Pieridis  de 66 de ani, cetăţean cipriot, a condus un autoturism marca Mercedes pe Şos. Grozăveşti, dinspre Şos. Orhideelor către Bd. Vasile Milea.

Când a ajuns la intersecţie cu Splaiul Independenţei, a efectuat virajul la stânga pe Şos. Cotroceni fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism marca Dacia Super Nova, condus de B. Bogdan de 24 de ani, din Bucureşti, care circula din sens opus.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui P. Pieridou de 60 de ani, cetăţean cipriot, pasageră în auto Mercedes, a lui E. Mădălina de 24 de ani, din judeţul Hunedoara, pasageră în auto Dacia şi a lui B. Bogdan, toţi fiind îndrumaţi, de la spital, la domiciliu.

Conducătorii  auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

Politia Capitalei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *