Accidente la Tecuci si Galati

În ziua de 21.12.2011, ora 13.00, V. Elvis de 21 ani, din com. Matca, în timp ce conducea un autoturism pe str. Ghe. Petraşcu din Tecuci a surprins şi accidentat uşor pe B. Georgeta de 54 ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

La data de 21.12.2011, ora 18.30, T. Emil de 50 ani, din Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe str. Tecuci a surprins şi accidentat pe A. Mariţa de 74 ani, din Galaţi, care traversa strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma accidentului rutier, A. Mariţa a suferit un ,,traumatism toracic” şi a fost transportată la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale.

La data de 21.12.2011, ora 18.00, I. Petru de 29 ani, din Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe str. Brăilei, în intersecţia cu str. Lunca Siretului, în curbă a pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu un stâlp de beton aflat pe acostament.

În urma accidentului conducătorului auto a fost rănit grav şi a fost transportat la Spitalul Judeţean pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

La data de 21.12.2011, ora 19.15, Ş. Marian de 20 ani, din com. Slobozia Conachi, jud. Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 255, pe raza com. Slobozia Conachi, a surprins şi accidentat pe M. Cristian de 31 ani, care se deplasa pe partea carosabilă, proiectându-l în şanţul de pe marginea din dreapta drumului.

În urma accidentului bărbatul a decedat, iar conducătorul auto este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Politia Galati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *