Accidente pe fondul neacordarii de prioritate in Bistrita si Beclean

În 15.12.2011,  orele 18,05 în Bistrița la intersecţia str. Drumul Cetăţii cu Drumul Dumitrei Vechi, conducătoarea auto O. F. de 35 ani din Sîngeorz Băi nu s-a asigurat corespunzător  şi nu a acordat prioritate de trecere autoutilitarei condusă de H. T. de 47 ani din Bistrița, autoturismul fiind colizionat în partea lateral dreapta, iar apoi proiectat în gardul şi poarta de acces ale unui imobil de pe str. Drumul Dumitrei Vechi şi într-un autoturism parcat.

În urma accidentului au rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și avarii la cele trei autoturisme. Cercetările continuă de către Biroul Rutier.

În 15.12.2011 orele 14.53, în localitatea Beclean pe DN 17, conducătorul auto C. D. de 22 ani din Romuli, nu a acordat prioritate de trecere mopedului condus de M. F. de 36 ani din Ilva Mare, cu care a intrat în coliziune.

Din accident a rezultat rănirea gravă a mopedistului. În urma testării cu aparatul  etilotest, conducătorul mopedului se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă de către Serviciul Rutier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *