Accidente rutiere cu victime la Oituz si Rachitoasa

La data de 13.12.2011, în jurul orei 11.00, A. Sorin, de 37 de ani, din comuna Oituz, care conducea un autoturism pe D.N. 11, în interiorul localității Oituz, a efectuat manevra de depasire a unui autoturism care circula în fața sa, a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un atelaj hipo, condus regulamentar, de S. Gheorghe, de 59 de ani, localnic.

În urma impactului dintre autoturism și atelajul hipo a fost acroșat și pietonul L. Vasile, de 78 de ani, din comuna Oituz, care se afla pe acostament. Trei persoane au fost rănite în urma producerii evenimentului rutier și au fost transportate la Spitalul Onești. Conducătorul auto și conducătorul atelajului hipo au primit îngtrijiri medicale fără a necesita internarea iar pietonul L. Vasile a rămas internat la Secția Chirurgie.

Totodată în urma impactului calul, înhămat la atelaj, a suferit leziuni iar medicul veterinar care l-a examinat a dispus eutanasierea acestuia.

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Neadaptarea vitezei la condițiile de drum face victime

B. Silvestru, de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 241, in interiorul localității Răchitoasa, intr-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul volanului, răsturnându-se în șantul de pe partea stângă a drumului.

In urma accidentului, a rezultat rănirea ușoara a Gabrielei R., de 30 de ani, pasageră în autoturism. Aceasta a fost transportata la Spitalul Judetean Bacău, unde a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea.

In cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *