Accidente rutiere in Bucuresti – 13 Decembrie 2011

La data de 13.12.2011, în jurul orei 20.15, C. Valentin de 33 ani, din Bucureşti, a condus un autoturism marca Renault Simbol pe Şos. Fundeni dinspre Şos. Colentina către Şos. Pantelimon.

Când a ajuns în apropierea imobilului cu nr. 134, la urcarea pe pasajul Fundeni, a pătruns pe contrasens, unde s-a tamponat frontal cu un autoturism marca Daewoo Matiz, condus de I. Elena de 38 ani, din Bucureşti, care circula din sens opus.

În urma impactului a rezultat decesul la faţa locului a lui C. Valentin, rănirea gravă a lui I. Elena, care a rămas internată la spital, precum şi avarierea celor două autoturisme.

Conducătoarei auto I. Elena i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere

La data de 13.12.2011, în jurul orei 22.00, N. Sorina de 19 ani, din Bucureşti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe şos. Colentina dinspre str. Ziduri Moşi către Teiul Doamnei.

Când a ajuns la intersecţie cu str. Vladislav Voievod, a surprins şi accidentat grav pe A. Nelu de 41 de ani, care s-a angajat în  traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Din accident a rezultat rănirea gravă a pietonului care a rămas internat la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

Politia Capitalei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *