Accidente rutiere in Bucuresti in 7 martie 2012

La data de 06.03.2012, în jurul orei 19.00, Ş. Cristian  de 24 de ani, din Bucureşti,  circula cu o bicicletă pe şos. Vitan-Bîrzeşti dinspre Splaiul Unirii către str. Ion Iriceanu.

Când a ajuns în dreptul intrării într-un hotel nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers, situaţie în care a intrat în coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus în aceeaşi direcţie de mers de C. Diana de 26 de ani, din Bucureşti.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a biciclistului care de la spital a fost îndrumat la domiciliu. Conducătoarea auto şi biciclistul au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero. S-a întocmit dosar de cercetare penală care va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

………

La data de 06.03.2012, în jurul orei 15.30, T. Ecaterina de 25 de ani, din Bucureşti, a condus un autoturism marca Mercedes pe Splaiul Independeneţei dinspre Pod Cotroceni către şos. Orhideelor.

Când a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 200A, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers, situaţie în care a tamponat în spate un autoturism marca Volkswagen Golf, condus în aceeaşi direcţie de mers de P. Florin de 37 de ani, din Bucureşti.

În urma impactului autoturismul Volkswagen Golf a fost proiectat pe trotuarul din stânga al sensului de mers unde a intrat în coliziune cu un copac. Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto P. Florin care s-a prezentat la spital, de unde a fost îndrumat la domiciliu. S-a întocmit dosar de cercetare penală care va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Politia Capitalei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *