Accidente rutiere in judetul Braila

În noaptea de 10 spre 11 decembrie a.c., la ora 1.30, D.L. (20 de ani), din Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 221, în localitatea Găvani, comuna Gemenele, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul maşinii, a părăsit partea carosabilă, a intrat în gardul unui imobil şi s-a răsturnat în curtea acestuia.

În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a şoferului şi a pasagerei  P.F. (18 ani), din Brăila, ambii fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, fără să rămână internaţi. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi i-au fost probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, şi vătămare corporală din culpă.

Ieri, în jurul orelor 13.00, B.G. (21 de ani), din Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe Şoseaua Râmnicu-Sărat, tractând un autoturism la volanul căruia se afla B.N. (43 de ani), din oraşul Însurăţei, a plecat de pe loc fără să acorde prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar în acelaşi sens de mers de  B.C., care a intrat printre cele două maşini, rupând frânghia de tractare. De asemenea, nu a acordat prioritate de trecere nici autoturismului condus în aceeaşi direcţie de I.T. (21 de ani), din localitatea Cazasu, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerilor din ultima maşină, respectiv D.L. (18 ani), B.G. (19 ani) şi I.E. (21 de ani), toţi din localitatea Cazasu, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Totodată, şoferul B.G. a suferit leziuni corporale pentru care a fost necesară transportarea la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Toţi conducătorii auto, implicaţi în eveniment, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *