Accidente rutiere in judetul Timis

La data de 08 decembrie 2011, in jurul orei ora 10.15, politistii au fost sesizati cu privire la producerea unui accident de circulatie pe raza localitatii Comlosu Mare, judetul Timis. Din primele verificari efectuate la fata locului, politistii au stabilit ca P. Aleksander, de 26 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe D.J.594, pe raza localitatii Comlosu Mare, din directia Gotlob spre Teremia Mare, a surprins si accidentat un biciclist care a traversat strada fara sa se asigure.

In urma accidentului a rezultat ranirea biciclistului L. Florica, de 45 de ani. Politistii au intocmit un dosar de cercetare penala pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala din culpa, iar cercetarile vor continua pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

Politistii au fost sesizati la data de 08 decembrie 2011, in jurul orei 21.00, despre producerea unui accident rutier pe Calea Circumvalatiunii din municipiul Timisoara. Conducatorii auto au fost indrumati sa se prezinte la sediul Politiei Rutiere – Biroul Accidente Usoare iar din discutiile purtate cu acestia s-a stabilit ca F. Zoltan, de 40 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe strada Circumvalatiunii, a acrosat un alt autoturism condus de S. Janos, de 44 de ani, cetatean maghiar.

Intrucat F. Zoltan emana vapori de alcool, a fost testat cu aparatul alcooltest de care a indicat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Timisoara pentru recoltarea probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetarile vor continua pentru stabilirea conditiilor in care s-a produs accidentul de circulatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *