Accidente si evenimente rutiere in week-end in judetul Galati

La data de 09.12.2011, ora 12.05, C. Marian de 20 ani, din Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ştiinţei a accidentat o minoră în vârstă de 10 ani, din Galaţi, care traversa strada prin loc nepermis în fugă şi fără să se asigure. Conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului, dar a fost identificat la domiciliu la aproximativ 15 minute, iar în urma testării cu aparatul Drager rezultatul a fost negativ.  Minora a fost transportată la Spitalul Sf. Ioan pentru îngrijiri medicale. Bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

La data de 10.12.2011, ora 09.30, T. Anton de 42 ani, din Tg. Bujor, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Pieţii din localitate, a acroşat şi rănit uşor pe A. Aurelia de 72 ani, care s-a angajat în traversare prin loc nepermis şi fără să se asigure. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri.

În noaptea de 10/11.12.2011, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 7 Politie Rurală Matca, l-au depistat pe C. Gabriel de 28 ani, din comuna Matca, care conducea pe raza comunei un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul Drager rezultatul a fost de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Tecuci în vederea recoltării probelor biologice.

La data de 11.12.2010, în jurul orei 02.00, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie l-au depistat, pe Str.Caişilor, din Galaţi pe M. Adrian de 30 ani care conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul Drager rezultatul a fost de 0.64 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean “Sf. Apostol Andrei” Galaţi în vederea recoltării de probe biologice.

La data de 11.12.2011, ora 17:35, poliţştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci l-au depistat pe C. Gheorghe de 53 ani, din com. Matca, în timp ce conducea un autoturism pe str. 1 Decembrie 1918 , din Tecuci, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Rezultatul tesatării cu aparatul Drager a fost de 0,62 mg/l în aerul pur expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Tecuci în vederea recoltării probelor biologice.

Tot ieri, 11.12.2011 ora 17.20 poliţiştii Biroului Rutier Tecuci l-au depistat pe I. Mihăiţă de 39 ani, din com. Matca în timp ce conducea un autoturism pe str. 1 Decembrie 1918, din Tecuci, sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul Drager rezultatul a fost de 0,74 mg/l în aerul pur expirat, iar bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Tecuci în vederea recoltării probelor biologice. Cei patru bărbaţi sunt cercetaţi pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *