Conducta de gaze sparta pe autostrada A1 – Trafic rutier oprit

UPDATE 2!!! Centrul INFOTRAFIC din IGPR informează că traficul rutier pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti a fost, în urmă cu puţine momente, reluat în condiţii normale.

UPDATE!!! Centrul INFOTRAFIC din IGPR informează că traficul rutier pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti este oprit la această oră în ambele sensuri în zona kilometrului 48. Măsura a fost luată întrucât în această zonă, la distanţă mică de partea carosabilă, s-a spart o conductă de gaze.  Circulaţia auto este deviată către Piteşti la kilometrul 30, pe ruta Bolintin – Crevedia – DN61 Ghimpaţi – Găeşti – A1 (kilometrul 70), iar pe sensul spre Capitală, de la kilometrul 49, prin localitatea Potloci, după care DN7 Lunguleţu – Tărtăşeşti – Chitila.
———————

Centrul INFOTRAFICdin IGPR informează că traficul rutier pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti este oprit pe sensul spre Argeş la kilometrul 48+800 metri. Măsura a fost luată întrucât în această zonă, la distanţă de aproximativ 2 metri faţă de banda de urgenţă s-a spart o conductă de gaze.

Circulaţia auto este deviată provizoriu de poliţiştii rutieri la kilometrul 30, pe ruta Bolintin – Crevedia – DN61 Ghimpaţi – Găeşti – A1 (kilometrul 70).

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *