Cu 200 km/h in judetul Arad

Un arădean care avea dreptul de a conduce suspendat, a fost depistat de poliţişti  conducând cu viteza de aproape 200 km/h

Poliţiştii Serviciului de Poliţie Rutieră Arad au depistat în trafic un bărbat din judeţul Arad, care conducea pe DN 79,  un autovehicul, fiind înregistrat de aparatul radar cu o viteză de 195 km/h. De asemenea, la interval de câteva minute, acesta a fost înregistrat şi pe raza localităţii Şimand, având viteza de 147 km/h.

Conducătorul auto a fost urmărit de echipajul de poliţie şi a fost blocat în trafic. La solicitarea agentului de poliţie de a prezenta documentele legale, bărbatul a refuzat, iar la verificările efectuate s-a constatat că acesta are suspendat dreptul de a conduce. În aceste condiţii, pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

De asemenea, poliţiştii au găsit în interiorul autoturismului, un sistem de perturbare a aparatului radar. Conform legislaţiei în vigoare, sistemul a fost reţinut în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu  amendă în cuantum de 1304 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *