InfoTrafic: Drumuri inchise duminica, 26 octombrie 2014

zapada-autostradaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vremii sau a unor evenimente rutiere, nici probleme semnificative privind fluența traficului pe principalele artere. Pe Autostrada A2 București – Constanța (arteră pe care circulația a fost oprită aseară timp de mai multe ore), traficul auto se desfășoară acum normal.

Având în vedere atenționările și informarea de vreme rea emise de Administrația Națională de Meteorologie pentru mai multe zone ale țării, sfătuim conducătorii auto ca, înainte de a pleca la drum, să se intereseze cu privire la starea vremii și a traseului pe care urmează să se deplaseze, să adopte o manieră prudentă la volan, să circule cu o viteză adaptată în permanență la condiţiile de drum şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, pentru a nu fi implicaţi în evenimente nedorite.

Amintim, de asemenea, că legislaţia rutieră interzice circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, fără ca acestea să fie dotate cu anvelope de iarnă.

Precizăm că în județul Constanța, din pricina vântului puternic, rămân în continuare închise toate porturile.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *