Evenimente rutiere in Timis

A condus un autoturism desi nu avea permis de conducere

Cu ocazia desfasurarii activitatilor de patrulare, politistii din cadrul Sectiei 10 politie Rurala, l-au depistat pe Nicolae P. de 23 ani, din comuna Traian Vuia, in timp ce conducea un autoturism pe DN 68A, pe raza localitatii Dumbrava, fara a poseda permis de conducere. In urma celor savarsite soferul va fi cercetat de politisti sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

Politistii au depistat un sofer care nu avea permis, era baut, nu avea asigurare iar inspectia tehnica periodica era expirata

In data de 12.12.a.c., in jurul orei 05.10, in timp ce executau serviciul de patrulare pe D.N. 59C in localitatea Comlosul Mic, politistii din cadrul Sectiei 11 Politie Rurala au oprit pentru control un autoturism la volanul caruia se afla P. TEODOR, de 44 ani, din Comlosul Mic.

Pe timpul controlului s-a constatat ca soferul nu este posesor de permis de conducere si nu a putut prezenta polita de asigurare, iar inspectia tehnica a autoturismului era expirata din 15.12.2010.

Deoarece conducatorul auto emana un puternic miros de alcool a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 1,04 mg/l alcool in aerul expirat. Barbatul a fost condus la Spitalul Orasenesc Sannicolau Mare in vederea recoltarii de probe biologice insa acesta a refuzat.

Politistii i-au intocmit conducatorului auto dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunilor de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de catre o persoana care nu poseda permis de conducere si refuzul de a se supune recoltarii probelor biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Totodata, soferului i-a mai fost retras si talonul auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *