Hummer implicat intr-un accident in Bucuresti

La data de 22 decembrie 2011, în jurul orei 17:30, I. Carmen de 34 de ani, din Bucureşti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. Valea Argeşului, dinspre str. Valea Oltului către str. Drumul Taberei.

Când a ajuns în apropierea imobilului de la nr.5, a efectuat manevra de întoarcere fără a se asigura, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism marca Hummer condus de S. Claudiu de 24 de ani, din Bucureşti, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers către str. Drumul Taberei.

În urma impactului, autoturismele au fost proiectate în alte şase autovehicule oprite pe partea dreaptă şi stângă a drumului privind sensul lor de deplasare. A rezultat rănirea gravă a lui I. Carmen, care a rămas internată la spital şi rănirea uşoară a lui S. Claudiu, care, de la spital, a fost îndrumat la domiciliu.

S. Claudiu a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero, iar I. Carmen nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

Politia Capitalei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *