In stare de ebrietata la volan in Vrancea

La data de 10 decembrie a.c., orele 19.50, pe raza localitatii Vanatori,  P. Gabriel, de 35 ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism, datorita starii de ebrietate (1,00 mg/l alcool pur in aerul expirat) si nepastrarii unei distante corespunzatoare fata de mopedul condus regulamentar pe aceeasi directie de mers a intrat in coliziune cu acesta. In urma producerii evenimentului  conducatorul mopedului G. Gelu, de 41 ani, din aceeasi localitate,  a fost ranit grav.

Cercetarile sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a evenimentului, iar in functie de constatarile medico-legale se va face incadrarea juridica a faptei.

La data de 11 decembrie a.c., orele 05.30, politistii focsaneni l-au  depistat pe S. Florin, de 24 ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism sub influenta bauturilor alcoolice (0,49 mg/l alcool pur in aerul expirat).

In cauza a fost intocmit dosar penal, iar barbatului i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

La data de 10 decembrie a.c., orele 13.50, in municipiul Focsani, pe str. Bicaz C. D., de 11 ani, din localitate,  in timp ce se afla pe o bicicleta nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers, fiind accidentat usor de catre G. Marian, de 38 ani, din municipiul Focsani, care conducea regulamentar un autoturism.

Conducatorul auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Cercetarile sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *