In trafic cu permisul retras

În 15.12.2011, ora 00:15, poliţişti din cadrul Sectiei 4 Poliţie Rurala Campia Turzii, l-au depistat pe  H. MIHĂILĂ, de 44 ani, din comuna Ceanu Mare, în timp ce conducea un autovehicul, pe DJ 150 în localitatea Ceanu Mare, jud. Cluj, deşi avea permisul de conducere retras.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana  careia  i-a fost retras sau anulat permisul de conducere, fapta prevazuta si pedepsita de art. 86, alin. 2 din O.U.G. 195/2002(R), făptuitorul fiind cercetat în stare de libertate.

În 15.12.2011, ora 00:40, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, l-au depistat pe  C. MIHAI, de 33 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul  pe str. C-tin Brancusi din Cluj-Napoca, jud. Cluj, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate doua probe biologice în vederea stabilirii alcolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 87, alin.1 din OUG 195/2002-R., făptuitorul fiind cercetat în stare de libertate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *