InfoPolitia: Actiuni in trafic in judetul Gorj

ÎN TRAFIC, CU UN AUTOTURISM NEÎNMATRICULAT

În după-amiaza zilei de 08.12.2011, în jurul orelor 13:10, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bumbeşti-Jiu au depistat în trafic pe numitul T.E., de 36 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea pe DN 66 Bumbeşti-Jiu, un autoturism cu numărul de înmatriculare provizoriu.

Pe parcursul verificărilor s-a constatat că autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată din data de 01.12.2011.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

TAMPONARE PRODUSĂ DE UN TÂNĂR FĂRĂ PERMIS

În dimineaţa zilei de 8 decembrie a.c., la ora 09:30, Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată despre faptul că şoferul unui autoturism a intrat în gardul unui imobil situat pe b-dul Ecaterina Teodoroiu.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţişti ai Biroului Rutier Tg-Jiu s-a constatat că S.I., de 20 ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj, angajat al unei spălătorii, s-a urcat la volanul unui autoturism, deşi nu poseda permis de conducere. În timp ce conducea acel autoturism, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil situat în apropierea spălătoriei.

Poliţiştii au întocmit pe numele tânărului dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul care nu posedă permis de conducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *