InfoPolitia Capitalei: La volan sub influenta alcoolului

La data de 12.12.2011, în jurul orei 23.40, poliţişti  din  cadrul  Brigăzii  Rutiere  l-au depistat, pe Str. Ştefan Crişan din sectorul 6, pe M. Constantin de 34 ani, din Bucureşti, care se afla la volanul unui autoturism marca Dacia Logan având o concentraţie alcoolică de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

La data de 13.12.2011, în jurul orei 00.30, poliţişti  din  cadrul  Brigăzii  Rutiere  l-au depistat, pe Bd. Ferdinand din sectorul 2, pe M. Gabriel de 53 ani, din Bucureşti, care se afla la volanul unui autoturism marca VW Golf având o concentraţie alcoolică de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *