InfoTrafic – Drumuri inchise 3 februarie 2012 – ora 09:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, potrivit Comandamentului Central de Iarnă, la această oră (09:00) circulaţia este întreruptă, din cauza zăpezii şi viscolului, pe următoarele drumuri naţionale:

DN22 Râmnicu Sărat – Brăila;

DN2C Costeşti – Slobozia;

DN 24D Bârlad – Galaţi

DN23B Măicăneşti – Ciorăşti, în judeţul Vrancea.

Pe DN2(E85) Urziceni – Buzău a fost instituită restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Pe tronsonul Bucureşti – Urziceni se menţine restricţia pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Restricţie de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone există şi pe DN2B Buzău – Brăila.

Pe autostrada Bucureşti – Piteşti între kilometrii 11 şi 120 ninge abundent iar vântul puternic îngreunează activitatea utilajelor de deszăpezire care acţionează permanent.Deasemenea, se circulă cu dificultate şi pe autostrada Bucureşti- Constanţa, din cauza ninsorii şi a viscolului. Între kilometrii 30 – 36 vântul puternic care spulberă zăpada, reduce vizibilitatea sub 100 de metri, pe alocuri chiar şi sub 50 de metri.Între localităţile Lehliu şi Drajna ninge viscolit.

One thought on “InfoTrafic – Drumuri inchise 3 februarie 2012 – ora 09:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *