INFOTRAFIC – Drumuri inchise sambata, 7 decembrie 2013

zapada-autostrada12JUDEŢUL GORJ: DN67C NOVACI – RÂNCA A FOST ÎNCHIS DIN CAUZA VISCOLULUI

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 14:50, în judeţul Gorj, DN67C Novaci – Rânca a fost închis din cauza viscolului puternic care spulberă zăpada pe partea carosabilă, reducând semnificativ vizibilitatea pe porţiunea cuprinsă între kilometrii 22 şi 34+800.

Le recomandăm conducătorilor auto să respecte indicaţiile poliţiştilor care asigură aplicarea acestei măsuri.

In judeţul Harghita se circulă în condiţii de iarnă, dar nu există restricţii.

Facem precizarea că pe DN67C – Transalpina nu au fost finalizate lucrările de modernizare, iar pe porţiunea kilometrică 34+800 – 59+800 (tronsonul Rânca – Obârşia Lotrului) drumul nu a fost deschis circulaţiei publice. În consecinţă, pe acest tronson nu se acţionează cu utilaje de deszăpezire. Îi atenţionăm pe conducătorii auto că au obligaţia să respecte semnificaţia indicatoarelor care interzic accesul pe această porţiune de drum.

În judeţul Bistriţa-Năsăud ninge uşor pe DN17, în Pasul Tihuţa. Cu toate că drumul a fost curăţat, le recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, pentru că pe unele porţiuni vântul aduce zăpada de pe marginea drumului pe partea carosabilă.

Pe DN1 a nins în zona montană, iar partea carosabilă este umedă pe tronsonul Braşov – Sinaia.

Pe toate drumurile pe care a nins acţionează utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant, care sunt însoţite de echipaje ale poliţiei rutiere.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *