InfoTrafic: Drumuri inchise marti, 2 decembrie 2014

utilaje-deszapezire4-300x225Update!!! 

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că, astăzi între orele 12.00 şi 15.00, circulaţia rutieră pe DN10 se va închide pe raza localităţii Siriu (kilometrul 81+150 de metri), în vederea executării unor lucrări de montare a unor copertine de protecţie.

——-

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că la această oră (08.45), pe DN2E85, între localităţile Focşani şi Rămnicu Sărat, pe raza comunei Urecheşti, traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe o bandă, alternativ, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autotrenuri.

Precizăm că traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă, iar pe anumite sectoare stratul de zăpadă, amestecat cu material antiderapant, măsoară 1-2 centimetri.

——

Autostrada A3 KM 60+0 ST.Un TIR a intrat in parapetul median, blocand banda 2.Se circula pe banda 1 si banda de urgenta.La fata locului se afla lucratori de la drumuri.Vom reveni cu informatii suplimentare.

——–

– DN 24 KM 184+500 ST.In jurul orei 21.30 in aproprierea localitatii Paun/IS a avut loc un accident rutier. In urma impactului TIR-ul a ramas pe partea carosabila. Se circula pe 1/2 din cale pana la sosirea macaralei. La fata loculuiu se afla politia si lucratori de la drumuri nationale. Se asteapta sosirea unei macarale pentru repunerea TIR-ului pe partea carosabila

– DN 66A KM 2+230 ST.In jurul orei 05.30 in aproprierea localitatii Aninoasa a avut loc un accident rutier din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de trafic. Eroare umana. La fata locului se afla politia, salvarea si lucratori de la drumuri nationale.

CNADNR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *