InfoTrafic: Drumuri inchise marti, 6 ianuarie 2015

politia-rutieraUpdate ora 11:00!

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 Suceava – Siret (SV) și DN29 Botoșani – Suceava traficul auto se desfășoară dificil, în condiții de vizibilitate redusă, din cauza viscolului puternic. Amintim, în acest sens, că până la ora 14.00 este în vigoare o atenționare meteorologică nowcasting cu cod galben de vânt puternic ce vizează județele Suceava, Neamț, Botoșani și Iași. Pentru a nu fi implicați în accidente rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiți să conducă prudent, cu viteză redusă.

————————

UPDATE ora 9:00!

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 08.00, DN67C Novaci – Rânca (jud. Gorj) a fost redeschis. De asemenea, de la aceeași oră, restricția de tonaj (3,5 tone) de pe DN2F Dragomirești – Ivănești (jud. Vaslui) a fost ridicată.

——————————————–

UPDATE ora 7:00!

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră este anunțat un singur tronson de drum național închis din cauza vremii nefavorabile (viscol). Este vorba despre DN67C Novaci – Rânca, în județul Gorj. Se preconizează că la ora 08.00 drumul se va deschide.

De asemenea, din același motiv, pe două drumuri naționale există instituite restricții de tonaj: DN24D Vârlezi – Tulucești, în județul Galați (7,5 tone) și DN2F Dragomirești – Ivănești, în județul Vaslui (3,5 tone).

——————————————————–

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile (viscol şi vizibilitatea redusă), DN67C Novaci – Rânca (între kilometrii 16 şi 34) a fost închis circulaţiei rutiere începând cu ora 18.45.

Pe respectivul segment de drum, deplasarea autovehiculelor dinspre zona turistică Rânca spre orașul Novaci se va desfăşura controlat, cu sprijinul utilajelor de deszăpezire şi al poliţiştilor.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *