InfoTrafic: Drumuri inchise miercuri, 3 decembrie 2014

utilaje-deszapezire4-300x225Ora 07:30 – CNADNR anunță utilizatorii rețelei de drumuri naționale că pe DN 24D între localitățile Vârlezi – Cuca, județul Galați, km 39+000 – 76+000 circulația rutieră este îngreunată din cauza viscolului la sol care generat îngustarea părții carosabile. Precizăm că CNADNR SA acționează în această zonă cu 3 autoutilaje și 3 autofreze.

Ora 07:04 – CNADNR anunță utilizatorii rețelei de drumuri naționale că, din cauza căderilor de arbori generate de greutatea zăpezii, începând cu ora 06.00 circulația rutieră este blocată pe DN 67D, în zona localității Godeanu, județul Mehedinți, km 64+500. Precizăm că decizia de închidere temporară a circulației a fost luată de IGSU și IGPR pentru a preveni posibile evenimente rutiere și pentru a permite lucrătorilor CNADNR SA și Romsilva să acționeze în vederea degajării carosabilului de copacii căzuți. Rugăm participanții la trafic să respecte indicațiile și restricțiile semnalate de Poliția Rutieră.

Ora 6:20 – Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (6:20), în judeţul Mehedinţi, traficul rutier este întrerupt pe DN67D Baia de Aramă – Băile Herculane, la kilometrul 64+200 de metri, în zona Godeanu, din cauza unor arbori căzuţi pe partea carosabilă. Se estimează că circulaţia va fi reluată peste o oră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *