InfoTrafic: Drumuri inchise miercuri, 31 decembrie 2014 (ora 9:00)

politia-rutieraCentrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Vaslui, traficul rutier a fost reluat, în condiții de iarnă, şi pe tronsonul Fălciu – Murgeni al DN24A, astfel că între Huşi şi Murgeni se circulă, deocamdată, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Pe drumurile naţionale din judeţul Tulcea (DN22, DN22D, DN22E, DN22F, DN22A) se circulă cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Încă sunt închise, în urma ninsorii abundente și a viscolului, următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

  1. DN24D Tulucești – Vârlezi (jud. Galați);
  2. DN11A Podu Turcului (jud. Bacău) – Bârlad (jud. Vaslui).

La această oră (9:30), pe DN1 Bucureşti – Braşov circulaţia este scăzută în intensitate. Totuşi, este posibil ca în orele următoare să se formeze coloane de maşini la Comarnic şi pe raza staţiunilor montane de pe Valea Prahovei. În această situaţie, le recomandăm conducătorilor auto care se îndreaptă către Braşov să folosească ruta alternativă DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele.

Mare atenţie! În unele zone porţiunile de carosabil uscat pot alterna cu altele acoperite cu gheaţă sau zăpadă!

Le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă, mai ales că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare, valabilă în intervalul 30 decembrie 2014, ora 20:00 – 2 ianuarie 2015, ora 10:00, referitoare la vreme deosebit de rece. De asemenea, în cursul zilei vântul va avea intensificări temporare în sudul Moldovei, jumătatea estică a Munteniei şi în Dobrogea, spulberând zăpada deja depusă (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92).

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *