InfoTrafic duminica, 11 octombrie 2015: Circulatie in conditii de iarna in Suceava

zapada-autostrada12Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (18:15), în judeţul Prahova, în oraşul Vălenii de Munte, traficul rutier de pe DN1A, a fost deviat pe o stradă paralelă, din cauza unui accident rutier. Un pieton a fost lovit de un autovehicul. Peste aproximativ o jumătate de oră, după terminarea măsurătorilor, circulaţia va fi reluată.

————————————

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (16:45),  pe drumurile naţionale din nordul Carpaţilor Orientali traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă.

          În judeţul Suceava, pe DN17A Sadova – Marginea, a fost restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Atât la Sadova, cât şi în localitata Marginea, sunt filtre de poliţie care nu permit autovehiculelor neechipate cu anvelope de iarnă să circule pe DN17A.

         Pe DN17, în Pasul Mestecăniş, stratul de zăpadă măsoară între unu şi trei centimetri. Pe DN15B, în judeţul Neamţ, între localităţile Poiana Largului şi Pipirig, stratul de zăpadă ajunge chiar la cinci centimetri, pe porţiunea cuprinsă între kilometrii 8 şi 12.

          Atragem atenţia conducătorilor auto care nu şi-au echipat autovehiculele cu anvelope de iarnă că riscă să fie sancţionaţi contravenţional dacă circulă pe drumurile pe care există zăpadă.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *