INFOTRAFIC duminica, 25 februarie 2018

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la acestă oră (13:00), din cauza numărului foarte mare de turişti care se întorc de la munte, valorile de trafic sunt ridicate pe DN1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, între Predeal şi Buşteni, precum şi între Sinaia şi Comarnic, pe sensul de mers către capitală, unde în prezent se circulă cu o viteză de aproximativ 30 km/h şi este de aşteptat ca aceasta să scadă şi mai mult în orele următoare.

Pentru evitarea aglomeraţiei,un echipaj de poliţie, aflat în zona Dărste, le recomandă şoferilor să folosească ruta ocolitoare: DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, A3 Ploieşti – Bucureşti, unde valorile de trafic sunt reduse în acest moment şi se circulă fluent.

———————————————

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că  judeţul Argeş,  pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 141(localitatea Cotmeana) pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum şoferul unui autoturism a intrat într-un autotren. În urma evenimentului două persoane au fost rănite grav iar autovehiculele au părăsit suprafaţa carosabilă.

Pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor rănite traficul va fi oprit aproximativ 30 – 40 de minute.

Sursa: Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *