INFOTRAFIC duminica, 3 ianuarie 2016

zapada-autostradaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 19:50, în judeţul Bistriţa-Năsăud, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale pe DN17, la ieşirea din localitatea Şieu-Măgheruş către Beclean. Circulaţia a fost întreruptă, apoi s-a desfăşurat alternativ, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme.

Pe autostrada A1 Piteşti – Bucureşti valorile de trafic sunt în scădere.

Până în acest moment nu au fost semnalate drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile. Pentru a nu fi implicaţi în accidente, le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa în mers şi să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului.      

Până mâine, la ora 12:00, pentru sudul şi sud-vestul ţării este în vigoare o atenţionare cu cod galben, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, referitoare la ninsoare, vânt puternic, temperaturi scăzute şi viscol (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92).

Conform informaţiilor primite de la Serviciul de Poliţie Transporturi Maritime, din cauza vântului puternic, începând cu ora 20:00, au fost suspendate manevrele în portul Midia.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *