InfoTrafic in 10 mai 2012 la ora 13:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 12.45, circulaţia autovehiculelor se desfăşura normal pe majoritatea drumurilor naţionale şi pe cele trei autostrăzi, nefiind semnalate probleme deosebite de fluenţă a traficului rutier.

În urmă cu 45 de minute a fost reluat traficul pe DN14, la kilometrul 29+200 metri (la intrarea în localitatea Şeica Mare dinspre Sibiu), unde a fost blocat timp de aproximativ două ore, din cauza descoperirii, la o adâncime de 40 cm sub covorul asfaltic, a unor proiectile.

Informăm, totodată, că DN7C (Transfăgărăşan) este închis pe sectorul cuprins între km 104 (Piscu Negru) şi km 130+800 metri (Cabana Bâlea Cascadă), până la data de 30 iunie 2012 (conform regulamentului de funcţionare a drumului). Dacă vremea o va permite, drumul va fi redeschis mai devreme.

Pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere grave, le recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză legală, adaptată condiţiilor de drum şi trafic, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor mari de autovehicule şi să aibă permanent, în timpul călătoriei, centura de siguranţă cuplată.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *