InfoTrafic in 11 mai 2012 la ora 16:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 16.00 circulaţia autovehiculelor se desfăşura normal pe majoritatea drumurilor naţionale şi pe autostrăzi, nefiind semnalate probleme deosebite de fluenţă a traficului.

Pe DN1 Ploieşti – Braşov circulaţia auto este intensă pe sensul către munte, în special la kilometrul 115, în zona Posada, unde se execută lucrări de reparaţii pe Podul Valea Şipotelor. Lucrările au început în data de 3 mai a.c. şi se estimează că vor dura două luni, timp în care traficul rutier se va desfăşura pe o bandă, alternativ, în ambele sensuri, cu ajutorul piloţilor de dirijare.

Amintim că în judeţul Caraș – Severin, începând de astăzi, 11 mai 2012, până în data de 31 mai 2012, va fi întreruptă circulaţia pe centura municipiului Caransebeș, între kilometrii 0 și 12+082 metri, în vederea executării unor lucrări de reabilitare a covorului asfaltic. În această perioadă circulația autovehiculelor se va desfășura pe rute ocolitoare, prin oraş. Le recomandăm conducătorilor auto să respecte semnalizarea temporară instituită şi semnalele piloţilor de dirijare. Semnalăm că în acelaşi judeţ, din cauza unei alunecări de teren, este închisă varianta de ocolire Domaşnea, iar autovehiculele circulă pe vechea rută, pe DN6.

Pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere grave, le recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză legală, adaptată condiţiilor de drum şi trafic, să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante şi să aibă permanent, în timpul călătoriei, centura de siguranţă cuplată.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *