InfoTrafic in 12 iunie 2012 la ora 12:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că până la această oră (12:30), nu au fost semnalate tronsoane de drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor accidente rutiere şi nici probleme deosebite de fluenţă a traficului rutier pe nicio arteră importantă din ţară.

Reamintim că Transfăgărăşanul este închis în perioada 1 noiembrie – 30 iunie, pe porţiunea cuprinsă între Piscu Negru (judeţul Argeş, km 104) şi Bâlea-Cascadă (judeţul Sibiu, km 130+800 metri).

De asemenea, traficul rutier pe DN64 este întrerupt pe porţiunea kilometrică 134+830 metri – 134+880 metri, în zona localităţii vâlcene Olăneşti, din cauza alunecărilor de teren. Se circulă pe o arteră paralelă (strada Forestierilor).

Informăm totodată că astăzi, 12 iunie, circulaţia rutieră este închisă pe DN19, pe sectorul cuprins între kilometrii 133+704 metri şi 138+424 metri (în apropierea municipiului Satu Mare), în vederea executării lucrărilor la o trecere la nivel cu calea ferată. Traficul se desfăşoară deviat în ambele sensuri pe rute ocolitoare.

Dat fiind faptul că meteorologii au prognozat că începând din această după-amiază, până mâine dimineaţă, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în regiunile vestice, nordice şi centrale şi se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse ce vor avea şi caracter torenţial şi căderi de grindină, iar pe arii restrânse intensificările vântului vor lua aspect de vijelie, pentru prevenirea producerii accidentelor grave de circulaţie le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză moderată, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să nu se angajeze în depăşiri riscante. De asemenea, îi sfătuim pe cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *