InfoTrafic in 13 iunie 2012 la ora 11:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt probleme deosebite referitoare la traficul rutier pe drumurile naţionale şi autostrăzi.

Pe parcursul zilei de astăzi, pe Autostrada Soarelui, pe porţiunea cuprinsă între kilometrii 158 şi 150, pe sensul de mers Cernavodă – Bucureşti, se execută lucrări de reparaţii la banda numărul 2. Le recomandăm conducătorilor auto să se asigure, să semnalizeze şi să se încadreze din timp pe prima bandă.

În judeţul Caraş-Severin, rămâne închisă varianta de ocolire a municipiului Caransebeş, la care se lucrează. Autovehiculele circulă pe rute locale, prin oraş. În acelaşi judeţ, din cauza unei alunecări de teren, este închisă şi varianta de ocolire Domaşnea, iar traficul rutier se desfăşoară pe DN6, prin localitate, pe vechea rută.

De asemenea, traficul rutier pe DN64 este întrerupt pe porţiunea kilometrică 134+830 metri – 134+880 metri, în zona localităţii vâlcene Olăneşti, din cauza alunecărilor de teren. Se circulă pe o arteră paralelă (strada Forestierilor).

Pe DN7C (Transfăgărăşan), la km 64+380 metri, în dreptul lacului de acumulare Vidraru (judeţul Argeş), din cauza unei surpări produse în urmă cu o lună, se circulă pe o bandă, alternativ, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 20 tone. Reamintim că Transfăgărăşanul este închis în perioada 1 noiembrie – 30 iunie, pe porţiunea cuprinsă între Piscu Negru (judeţul Argeş, km 104) şi Bâlea-Cascadă (judeţul Sibiu, km 130+800 metri).

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în vestul, centrul şi nordul ţării, izolat se semnalează averse. Le recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză adaptată la condiţiile meteo-rutiere, să folosească luminile de întâlnire şi să se asigure temeinic înainte de a efectua manevrele de depăşire.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *