InfoTrafic in 14 mai 2012 la ora 13:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 13.00 circulaţia autovehiculelor se desfăşura normal pe majoritatea drumurilor naţionale şi pe autostrăzi, nefiind semnalate probleme deosebite de fluenţă a traficului rutier.

Semnalăm că pe DN1 Ploieşti – Braşov se execută lucrări de reparaţii la kilometrul 115, în zona Posada, pe Podul Valea Şipotelor. Lucrările au început în data de 3 mai a.c. şi se estimează că vor dura două luni, timp în care traficul rutier se va desfăşura pe o bandă, alternativ, în ambele sensuri.

Reamintim că în judeţul Caraş – Severin, până în data de 31 mai 2012, va fi întreruptă circulaţia pe centura municipiului Caransebeş, între kilometrii 0 şi 12+082 metri, în vederea executării unor lucrări de reparare a covorului asfaltic. În această perioadă, circulaţia autovehiculelor se va desfăşura pe rute ocolitoare, prin oraş. Le recomandăm conducătorilor auto să respecte semnalizarea temporară instituită şi semnalele piloţilor de dirijare. Informăm, totodată, că în acelaşi judeţ, din cauza unei alunecări de teren, este închisă varianta de ocolire Domaşnea, iar autovehiculele circulă pe vechea rută, pe DN6.

Pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere grave, le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză legală, adaptată condiţiilor de drum şi trafic, să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante şi să aibă permanent, în timpul călătoriei, centura de siguranţă cuplată.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *