InfoTrafic in 15 mai 2012 la ora 14:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, pe autostrada A1, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti, se execută lucrări de refacere a suprafeţei carosabile între kilometrii 83+600 de metri şi 81, pe banda numărul 1. Le recomandăm conducătorilor auto să se asigure, să semnalizeze şi să încadreze din timp pe banda a doua.

Reamintim că în judeţul Caraş-Severin, până în data de 31 mai a.c., este întreruptă circulaţia pe varianta de ocolire a municipiului Caransebeş, între kilometrii 0 şi 12+082 de metri, în vederea executării unor lucrări. Autovehiculele circulă pe rute locale, prin oraş. În acelaşi judeţ, din cauza unei alunecări de teren, este închisă varianta de ocolire Domaşnea, iar traficul rutier se desfăşoară pe DN6, prin localitate.

Pe DN19, în judeţul Bihor, s-a produs o surpare a părţii carosabile la Săcueni. Circulaţia a fost deviată pe alte străzi din oraş.

Pe DN1, pe tronsonul Sinaia – Comarnic, la kilometrul 115+948 de metri, în zona Posada, se execută lucrări de reparaţii pe podul Valea Şipotelor. Traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, în ambele sensuri.

Tot în judeţul Prahova, pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti, pe pasarela de la Brazi, aflată în lucru, se circulă pe câte o bandă în ambele sensuri. În acest loc apar probleme în ceea ce priveşte fluenţa traficului doar în zilele foarte aglomerate, de obicei vinerea.

În judeţul Suceava, pe DN17A, situate pe tronsonul Paltinu – Vatra Moldoviţei – Ciumârna, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, în zona a două poduri afectate la începutul lunii trecute de creşterea debitului râurilor pe care le traversează. Ruta ocolitoare pentru traficul greu către vama Siret este DN17 Câmpulung Moldovenesc – Suceava, DN2 Suceava – Siret.

Pe DN61 Găeşti – Petreşti, în judeţul Dâmboviţa, pe podul provizoriu peste Râul Argeş, este instituită o restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 5 tone, iar traficul uşor se desfăşoară alternativ, cu ajutorul piloţilor de dirijare sau semaforizat.

Administraţia Naţională de Meteorologie a prognozat pentru astăzi vreme în general instabilă. În condiţii de carosabil umed, le recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză adaptată, să nu bruscheze comenzile şi să mărească distanţa în mers între autovehicule.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *