InfoTrafic in 17 iulie 2012 la ora 14:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române reaminteşte că în judeţul Constanţa, în vederea realizării unor amenajări rutiere, până în data de 19 iulie 2012, la ora 11:00, este închis noul segment al autostrăzii A2 Ciocârlia (în apropiere de Murfatlar) – Constanţa (intersecţie cu A4-centura de ocolire a municipiului), între kilometrii 187+000 şi 201+570 metri. Dinspre Bucureşti către Constanţa se poate circula pe ruta A2 Bucureşti – Cernavodă, DN22C Cernavodă – Murfatlar, DN3 Murfatlar – Constanţa. Spre Mangalia, din DN3 se intră pe A4-centura de ocolire a municipiului Constanţa, care face legătura cu DN39 în apropiere de Agigea.

Rămâne închisă şi varianta de ocolire a municipiului Caransebeş (judeţul Caraş-Severin), aflată în lucru. Autovehiculele circulă pe rute locale, prin oraş. În acelaşi judeţ, din cauza unei alunecări de teren, este închisă şi varianta de ocolire Domaşnea, iar traficul rutier se desfăşoară pe DN6, prin localitate.

Pe DN12C Gheorgheni (judeţul Harghita) – Bicaz (judeţul Neamţ) se execută lucrări de consolidare a terasamentului în câteva puncte şi din această cauză drumul este îngustat. Recomandăm conducătorilor auto să respecte indicaţiile piloţilor de dirijare a traficului şi să ruleze cu viteză redusă.

În judeţul Vâlcea, pe DN7 Căciulata – Brezoi (Valea Oltului) şi astăzi se execută lucrări de consolidare a versanţilor, în intervalul orar 8-17. Din această cauză, circulaţia rutieră se întrerupe periodic, circa 15-20 de minute.

Având în vedere temperaturile ridicate, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă conducătorilor auto ca înainte de a porni la drum să verifice presiunea pneurilor, pentru evitarea producerii exploziei acestora. Chiar ieri, pe DN22, în judeţul Tulcea, în apropierea comunei Nalbant, din cauza exploziei unui pneu, un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un copac. Două persoane au fost rănite (una grav, cealaltă uşor).

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *