InfoTrafic in 17 martie 2012 la ora 11:30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (10:15) nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere.

Pe câteva drumuri naţionale care străbat zone montane există mici porţiuni cu zăpadă bătătorită în zona acostamentelor, dar care nu afectează circulaţia. Un oarecare pericol poate apărea pe timpul nopţii, când temperaturile scad, iar apa provenită din zăpada topită pe timpul zilei îngheaţă. Amintim câteva dintre aceste drumuri: DN67C în apropiere de Rânca (judeţul Gorj) şi la Şugag (Judeţul Alba), DN18 în zona Borşa, DN7C în apropiere de Piscu Negru, judeţul Argeş, iar în judeţul Covasna DN13E Zagon – Barcani şi DN2D, în zona Ojdula, pe porţiunile nemodernizate.

Dispeceratul de monitorizare a traficului de la Bărcăneşti, judeţul Prahova, a înregistrat ieri pe DN1, pe sensul de mers Bucureşti – Ploieşti 20.268 de autovehicule, cu 2.166 mai multe decât săptămâna trecută. Şi astăzi valorile de trafic vor fi relativ ridicate. În acest moment circulaţia este destul de intesă pe sensul de mers Bucureşti – Braşov, dar se desfăşoară fluent. În orele următoare este posibil să se formeze mici coloane de autovehicule la Comarnic şi la Buşteni, din cauza trecerilor pentru pietoni care sunt folosite intens.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *