InfoTrafic in 17 septembrie 2012 la ora 13:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia blocată din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore de fluenţă a traficului pe principalele artere.

Începând de astăzi, până la sfârşitul lunii, se vor executa lucrări de întreţinere (curăţarea nisipului de pe partea mediană) pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa. Activităţile se vor realiza între kilometrii 10 şi 65, pe ambele sensuri, cu menţiunea că în weekend vor fi întrerupte. Conducătorii auto sunt sfătuiţi ca în zonele afectate să reducă viteza, să mărească distanţa faţă de vehiculele dinainte şi să se asigure temeinic la schimbarea benzii de rulare.

În cursul zilei de astăzi, pe Autostrada A1 Timişoara – Arad se vor executa lucrări în zonele kilometrilor 504, 518, 519 şi 535. Pe aceste porţiuni, traficul rutier se desfăşoară uşor îngreunat, fiind afectat, de la caz la caz, pe una sau două benzi ale sensului de deplasare, iar viteza autovehiculelor este restricţionată la 60 km/h, din motive de siguranţă.

Şi pe DN6, se circulă uşor îngreunat din cauza restricţiilor impuse în zonele în care se execută lucrări de modernizare (Porţile de Fier I, în judeţul Mehedinţi, tronsonul Craiova – Cârcea – Caracal, la Stoeneşti, Pestra, Dăneasa şi Mihăeşti, în judeţul Olt, Buzescu şi Roşiori de Vede, în judeţul Teleorman).

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite pe drumurile publice, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza în permanenţă la condiţiile meteo-rutiere, să aibă cuplată centura de siguranţă pe toată durata deplasării şi să adopte o manieră prudentă de conducere.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *